БАСЕЙН

Ако търсите хармония и спокойствие за духа и тялото, ако се нуждаете от тонус и енергия, басейнът с минерална вода на Хотел Средна Гора, е това от което имате нужда! Тук можете да се насладите на приятна обстановка с чист планински въздух. Температурата на водата през зимата е 41°С, а през лятото 31°С.

 

МАСАЖИ

Влезте в света на Спа и разберете какво означава да живееш в хармония. Отдайте целия стрес с билкови и ароматни масажи. Отпуснете се и се наслаждавайте на успокояваща лечебна грижа за кожата, която да ви помогне да изглеждате и чувствате здрави. Това е вашето СПА преживяване!

 

САУНА

Сауната е начин да се отпуснете, да отморите, особено в студените дни. Ползите за здравето при простуда и стрес са големи, подходяща е за възстановяване след тежки тренировки. Няколко минути след влизане в сауната, тялото започва да се поти, отворят се порите и се прочистват от натрупаните токсини. Сауната подобрява кръвообръщението, има детоксикиращо и имуностимулиращо действие. Добре се повлияват централно нервната и сърдечно-съдовата система.

 

ПАРНА БАНЯ

Парната баня помага за отваряне на дихателните пътища, което подобрява дишането. Влажният въздух от парната баня спомага за отваряне на лимфните пътища. Това е много полезно, за тези които страдат от астма и бронхит, тъй като помага за отпушване на синусите. Парната баня предизвиква потене, което съпровожда отделянето на вода от организма. Тъй като водата съставлява голяма част от телесното тегло, изпотяването ще Ви помогне да загубите няколко килограма.